Werken bij theRevolution

Gaan jouw handen jeuken als de dienstverlening van een publieke instantie tekortschiet? Zou je ze wel eens haarfijn willen uitleggen hoe mensen die daarmee te maken hebben dat contact écht ervaren? En hoe het dus beter kan? Of wil je een bijdrage leveren aan de transities rond grote maatschappelijke vraagstukken? Kom dan eens praten. Want dat is precies wat wij de hele dag doen.

Geloof jij ook dat publieke dienstverlening beter moet? En dat het ook anders kán? #JointheRevolution

Wie zoeken we?

Jij bent een professional die zich hard maakt voor de mens in de massa. Die gelooft dat je vanuit empathie beter kunt helpen. Dat je meer bereikt als je de hele mens ziet. Als je ze een stem geeft, en dan ook echt naar ze luistert – in een gelijkwaardig gesprek, vanuit een zo gelijkwaardig mogelijke relatie.

Je bent onafhankelijk en ambitieus. Analytisch, kritisch, altijd open voor nieuwe mensen en ideeën. Je wilt constant leren, toont initiatief en geeft nóóit op. Je hebt zelfspot en bent makkelijk in de omgang. Je hebt in ervaring in advieswerk, onderzoek of ontwerp van innovaties en diensten. Gecombineerd met je achtergrond in sociale, gedrags- en organisatiewetenschappen of ontwerp (bijvoorbeeld kunstacademie, Design for Interaction of Strategic Product Design) maakt dat je breed inzetbaar.

Afbeelding
Afbeelding

Wat doe je bij theRevolution?

Bij theRevolution kom je in contact met allerlei soorten mensen. Soms zijn dat kwetsbare groepen in de samenleving, andere keren gaat het om professionals in een specifieke sector of juist om ‘de inwoner’ van een gemeente. Je dompelt je onder in hun leefwereld en ervaring. Zo leer je hen écht goed kennen, en precies begrijpen wat ze wanneer en waarom nodig hebben. Op basis daarvan geef je  opdrachtgevers advies over hun dienstverlening en ontwerp je nieuwe diensten of verrassende concepten voor specifieke vraagstukken.

Dat doe je voor organisaties in de publieke sector, met name in het  sociaal domein, het onderwijs en de (jeugd)zorg. Naast ons werk voor klanten dragen we bij aan de ontwikkeling van ons vak en strijden we voor een mensgerichtere, inclusieve overheid. We doen autonoom onderzoek, ontwikkelen methodieken en delen kennis. Zo publiceerden we managementboeken over anders kijken, denken en werken in maatschappelijke vraagstukken en publieke dienstverlening, en over de mens als het hart van dienstverlenende organisaties. 

 

Een open sollicitatie is altijd welkom!

We zijn altijd op zoek naar mensen die publieke professionals willen helpen om anders te kijken, denken en doen.

Dus zie je geen vacature die bij je past, en denk je toch dat wij je moeten leren kennen? Aarzel niet: we maken graag kennis met slimme, creatieve, onafhankelijke en ambitieuze mensen.

Dus lijkt het je leuk om bij theRevolution te komen werken, neem dan contact op met Boudewijn Bugter. 

Recruiters kunnen zich de moeite besparen om contact met ons op te nemen. We zijn niet geïnteresseerd. Maar écht niet.

foto van Boudewijn Bugter

Denk je dat wij samen mooie dingen kunnen doen?

Boudewijn Bugter

Adviseur & directeur Mail mij of bel 06 24 24 68 58