Ghislaine Tseng

Ghislaine krijgt energie van mensen – en van meters maken met mensen. Dat maakt haar ook zo goed als projectmanager. Als operationeel manager is ze er bovendien op gebrand dat alles wat we doen het beste resultaat oplevert voor onze opdrachtgevers, terwijl we het met de best passende combinatie van mensen zo effectief en efficiënt mogelijk uitvoeren.

Ghislaine is doelgericht en georganiseerd. Waar ze eerder wegen liet aanleggen als gemeentelijk projectmanager, leidt ze nu creatieve teams en projecten in goede banen. Ze houdt van vooruitgang en wil impact maken. Dat betekent: projecten met concrete resultaten. Beter gezegd: projecten waar de maatschappij, de mens, wat aan heeft. Ze gaat áán als ze mag werken aan complexe maatschappelijke uitdagingen. En schuwt daarbij ook taboe-onderwerpen niet.

Opgeleid als ontwerper, begrijpt ze als geen ander hoe onze projecten in elkaar zitten. Tegelijkertijd weet ze hoe de hazen lopen in een grote gemeente en ambtelijke organisaties, in ruimtelijke én in maatschappelijke projecten. Haar 'blauwe' kant en haar empathisch vermogen zijn even sterk ontwikkeld. Daardoor kan ze stevig sturen op afspraken en deadlines, maar zal ze nooit de relatie uit het oog verliezen. 

Naast haar taken als project- en operationeel manager begeleidt ze als dagvoorzitter, facilitator en moderator regelmatig workshops, evenementen en kennisbijeenkomsten voor ons bureau en onze opdrachtgevers.