Disclaimer

theRevolution (Customer Revolution bv, KVK 58693858) verleent u hierbij toegang tot therevolution.nl en nodigt u uit meer te lezen over het bureau en wat ze doen. theRevolution behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededelingen te hoeven doen. 

Beperkte aansprakelijkheid

theRevolution spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig is en/of onjuist. De op de website aangeboden diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze diensten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van theRevolution.  Op informatie over diensten op onze website geldt een voorbehoud van kennelijke programeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met theRevolution.  Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan theRevolution nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. 

Auteursrechten

Op alle teksten op deze website rust auteursrecht. Het is zonder toestemming niet toegestaan om de teksten te kopiëren, verspreiden of op een andere manier openbaar te maken.

Artikelen en blogs

De artikelen en blogs zijn geschreven vanuit persoonlijke ervaring, opleiding of opgedane kennis. Deze website is geen officiële zorginstelling/ financiële instelling/ instantie.

De informatie in de artikelen en blogs op deze website kan verouderd zijn.

 

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.