Implementatie

Illustratie van mensen die een kleine kubus inpassen in een heel grote kubus
Onze opdrachtgevers vragen zich af:
  • Hoe zorgen we dat medewerkers weten wat een nieuwe strategie in hun dagelijkse werkpraktijk betekent?
  • Hoe krijgen we onze collega's mee in vernieuwing?
  • Hoe zetten we de opbrengsten uit onderzoeken - zoals persona's - om in ondersteuning voor de dagelijkse praktijk?
  • Hoe voeren we onze plannen goed uit? 
  • Hoe krijgen we nieuwe dienstverlening snel up and running?
  • Waar beginnen we met implementatie?
Wij helpen die vragen beantwoorden

Je weet welke kant je op wilt, vanuit inzichten uit onderzoek of door een nieuwe strategie. We helpen je om onderzoeksresultaten en uitwerkingen daarvan (zoals persona's of klantreizen) te vertalen naar een verandertraject. En bij het realiseren van verandering en de implementatie in de dagelijkse praktijk. Samen brengen we overzicht aan, zodat je gestructureerd kunt werken aan innovatie en organisatie-ontwikkeling. 

Verandering waarmaken

We nemen je werk uit handen en helpen bij het implementeren van innovaties en het uitvoeren van strategie.  Samen kunnen we werken aan een praktische aanpak, zoals het uitwerken van een projectplan of roadmap. We bieden ook training of begeleiding van pressure cookersessies.

Daarnaast is het mogelijk voor langere tijd te ondersteunen, met project-, programma- of interimmanagement. We gaan pas weg als het resultaat bereikt is, of de organisatie zelfstandig verder kan.

Afbeelding
Afbeelding

Hoe we met je samenwerken

In alle gevallen leren we je organisatie goed kennen en helpen we van binnenuit. We komen dan ook graag meedraaien op de werkplek. We bieden een praktische aanpak, om zo excellente dienstverlening en innovatie stapsgewijs te helpen verankeren in het DNA van je organisatie. Maar: je haalt ook strategisch adviseurs in huis - we denken en praten graag mee over het grotere plaatje.

Werk je met 1 van onze adviseurs? Onthoudt dat ieder teamlid collega's achter zich heeft staan die kunnen ondersteunen in projecten- ieder vanuit de eigen expertise.  Daarnaast beschikken we over een groot netwerk dat we kunnen aanspreken. Daarmee bieden we volledige service. 

foto van Natanja de Bruin

Meer weten over advies en implementatie?

Natanja de Bruin

Adviseur & partner Mail mij of bel 06 18 36 14 42