Vacature: Senior social service designer

Ben jij een ambitieuze, nieuwsgierige en maatschappelijk betrokken ontwerper? Wil je verandering ontwerpen voor de wereld van morgen? En gaan je handen jeuken als de dienstverlening van een publieke instantie in jouw ogen tekortschiet? Kom dan eens praten. Want we zoeken een senior social service designer om ons team verder te versterken.

Je bent een onafhankelijke, ambitieuze professional. Analytisch, kritisch, altijd open voor nieuwe mensen en ideeën. Je wilt constant leren, toont initiatief en geeft nóóit op. Je hebt zelfspot en bent makkelijk in de omgang. Je hebt de afgelopen 5 tot 10 jaar veel ervaring opgedaan in ontwerp en onderzoek.

Een achtergrond in de kunsten of industrieel ontwerp en ervaring bij een ontwerpbureau zijn mooi, maar als je je creativiteit en vernieuwende manier van kijken op een andere manier hebt ontwikkeld, zijn we daar ook heel benieuwd naar.

Ten slotte: we werken voor heel diverse doelgroepen. Daarom vinden we het belangrijk dat ons team net zo divers is. En dus moedigen we mensen van alle achtergronden aan om te solliciteren.