Maud Verheij

Social service designer en adviseur. Bekijkt de wereld met een heel eigen blik en een open mind. Onderzoekt en bevraagt alles wat ‘nou eenmaal zo is’ of ‘nou eenmaal zo hoort’. En weet: wat ‘hoort’, werkt vaak niet (meer). Maar ook: wat werkt, hoort niet altijd. In de spanning daartussen is Maud in haar element.

Iemand zei ooit: “Maud brengt de perfecte balans tussen enthousiasme en kalmte.” Dat merk je als je met haar werkt. Ze is gedreven en verrassend als het kan, en een rustige rots in de branding als het nodig is. Ze maakt zich nieuwe contexten snel eigen en is op haar best als ze – al schetsend, sparrend en co-creërend – werkt aan creatieve concepten en werkvormen die de boel opschudden.

Dus heb je een vraag die een beetje uit de toon valt? Zoek je een verrassende oplossing? Geen probleem, Maud houdt wel van een beetje gek. Daarbij vaart ze op haar ontwerpachtergrond, haar tekenaarsoog en ruime podiumervaring. Vooral op dat podium leerde ze hoe belangrijk het is om af en toe je comfortzone op te rekken. En als ontwerper en tekenaar leerde ze hoe goed het werkt om opnieuw te leren kijken en andere perspectieven te waarderen. Zo draagt ze bij aan een inclusieve samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en geïnteresseerd naar elkaar luisteren.