Marieke van den Berg

Officemanager en projectondersteuner die alles aanpakt en regelt op ons kantoor. Haar praktische inslag én haar hart voor de zaak zorgen ervoor dat onze experts zich kunnen richten op de projecten voor onze klanten. En zelfs daar helpt Marieke bij.

Urenregistraties, projectplanningen, boodschappen, factureren, telefoontjes aannemen of onze oude koelkast verkopen. Marieke doet het allemaal. Snel en enthousiast. En als een andere collega niet al de zorg voor onze kantoorplanten op zich had genomen, had ze ook daar als vakbekwaam hovenier haar hand niet voor omgedraaid. Kortom: Marieke is een vrolijke alleskunner die zorgt dat alles bij theRevolution soepeltjes reilt en zeilt. En met haar militaire achtergrond weet ze de collega’s ook flink achter de broek te zitten…

Marieke werkte eerder als officemanager bij verschillende bedrijven. Bijvoorbeeld bij Bentley, een softwarebedrijf dat oplossingen biedt voor het bevorderen van infrastructuur. Of bij een Delftse tech-startup die een inktloze technologie voor printers ontwikkelt. Die diversiteit is kenmerkend voor Marieke, eigenlijk. Ze schept orde in de chaos van iedere kantoorjungle.